Vi starter i båd over fjorden fra Holbæk havn til Tusen Vin.
Menu fra La Finca på båden:
Friteret skorzonerrod med tang
Tatar på ørred med peberrod, kapers , løg samt sprøde perlebyg og østersmayo
Grillet rødbede fra La Finca i egen juice med ponzu
Hertil Santana cider fra Tusen Vin
Ved ankomst i vingården er der aperitif med Æblegnist cocktail.
Derefter er menu i marken:
Syltet makrel med grønne jordbær, pære og kørvel - hertil Holsteiner Cox cider fra Tusen Vin
Bisque og raviolis på krabbe med tomater fra La Finca, basilikum fra køkkenhaven, blomkål samt brunet smør - hertil Ahrista cider fra Tusen Vin
Kalv fra Flemming på Næsset, braisseret med anis og løg. Hertil blommechutney, grillet glaskål samt sauce med estragon - hertil Rød aroma cider fra Tusen Vin
Dessert er mousse af mælkechokolade, friske brombær, nougatine med hasselnødder samt pure på brændte æbler - hertil serveres Æbleglød fra Tusen Vin.
Efter dessert er der rundvisning i vingården og vineri.
Med fyldte maver og en sansefuld oplevelse rigere sejler vi tilbage til Holbæk havn.
Arrangementet arrangereres i samarbejde med La Finca Catering (www.lafinca4300.dk), Private Dining & Madværksted samt Kystliv Holbæk.
Hvis det er for dårligt vejr til at sejle ud, aflyser vi båden og skal man selv komme til Tusen Vin og sidder vi indenfor.
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet på dagen i tilfælde af ekstremt dårligt vejr.
Bring gerne god fodtøj og varm tøj da man sidder ud i vinmarken.
Med støtte fra Erhvervsfremmebestyrelsen og Destination Sjælland.